Ieder kind verdient een cadeau van de sint, help je mee?

Ieder kind wil op 6 december op school kunnen vertellen wat hij of zij op pakjesavond heeft gekregen. Helaas zijn er kinderen die dit niet kunnen, omdat er in het gezin te weinig middelen zijn om er een feestelijke sinterklaas van te maken. Voor die kinderen zamelen wij op 10 november cadeautjes in. En daar hebben wij jouw hulp voor nodig!

Lever ook een cadeautje in op 10 november bij ons inzamelpunt!
Op 10 november verzamelen we tussen 10.00-14.00 uur cadeaus in. We staan dan in het winkelcentrum aan de Wendelaarstraat in Alkmaar (bij de AH XL), bovenaan de trap bij de Blokker. Jij kunt daar jouw cadeautje inleveren. Ook kun je cadeautjes inleveren bij ijssalon Pinoccio aan de Stationsweg 74 in Heiloo. Alle cadeaus, klein en groot, zijn welkom. Het gaat om cadeaus voor jongens en/of meisjes van 0-12 jaar. Je hoeft de cadeaus niet in te pakken.

Op verzoek van de Voedselbank worden alleen nieuwe cadeaus ingezameld omdat dit voor de kinderen extra speciaal is. Juist omdat er vaak te weinig geld is voor nieuwe spullen.


Datum en tijd:
Zaterdag 10 november 2018, 10.00-14.00 uur
Inzamelpunt: Winkelcentrum Wendelaarstraat (Alkmaar), bovenaan de roltrap voor Blokker. Of cadeaus afleveren bij ijssalon Pinoccio, Stationsweg 74 Heiloo
Type cadeaus: Jongens en/of meisjes van 0-12 jaar. Alles is welkom! Je hoeft de cadeaus niet in te pakken

 

 

 

Geef een reactie