Op grote hoogte borrel 6 april succes – Voor herhaling vatbaar!

Donderdagavond 6 April hadden we bij JCI de Waag een ledenborrel op een zeer bijzondere locatie. Namelijk op grote hoogte in de Watertoren in Alkmaar! Een bijzondere avond waar jonge ondernemers en ondernemende mensen samen kwamen netwerken. Een rondleiding op een van de hoogste punten in Alkmaar kon uiteraard niet missen.
Behalve een borrel was er ook ruimte voor een 2 tal pitches van Jolene Zagers van Empower en Arjan Stet van Holder. Arjan gaf een presentatie over Holder; voor ondernemers met een online ambitie.
Want de wereld veranderd snel en wordt steeds digitaler. We sluiten vrijwel alles aan op sensoren en het internet en verzamelen zo enorme hoeveelheden data. Steeds beter zijn we in staat om deze data te om te zetten in stuurinformatie voor bedrijven en zelflerende systemen. Holder houdt zich bezig met online concepting, marketing en productstrategie, en ontwerp van bedrijfsapplicatie, webplatform en App.
Jolene presenteerde haar bedrijf Empower Loopbaanadvies en herkende heel goed dat goede informatie de sleutel is tot innovatie. Zij vertelde dat veel mensen vaak te lang in een baan blijven zitten omdat zij niet weten welke carrièrestap ze moeten maken en dan vastlopen. Empower helpt juist deze mensen door heel diep inzicht te geven in zichzelf zodat zij feilloos weten welk werk perfect bij hen past.
Sinds 2004 biedt Empower een maatwerk oplossing voor iedere loopbaanvraag. Outplacement, Loopbaancoaching, Re-integratie tweede spoor en UWV, maar ook een korte oplossing zoals een Workshop of een Video CV helpen iemand weer op weg. In een snel veranderende arbeidsmarkt speelt Empower flexibel in op alle trends zodat we de beste oplossing kunnen blijven bieden. Hierbij staan de menselijke maat en maatwerk centraal.
Als JCI De Waag vinden we het belangrijk onze eigen leden een platform te bieden en met andere jonge ondernemers uit onze regio (Alkmaar – Egmond) te verbinden. Deze borrel was zeker voor herhaling vatbaar, dus zorg dat je de website in de gaten houdt voor de volgende datum en meld je aan!

 

Geef een reactie